Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

schdigital_sche-yliko2pi


Σύνδεσμοι 3

ggdmyp_paideias


logo_doa1 edu_pilot prasini_priza
Δείτε (on demand) διεθνείς συμπαρ/γές της ΕΡΤ με εκπαιδ. περιεχόμενο από τη ζώνη
"DOC ON AIR".
Πιλοτική λειτουργία του Ευρωπαϊκού έργου EduTubePlus για αξιοποίηση του εκπαιδευτικού βίντεο. Η ιστοσελίδα έχει σκοπό να δώσει πρόσβαση σε εκπαιδευτικό
υλικό νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου, σχολικά βοηθήματα,
εκπαιδευτικά παιχνίδια, ασκήσεις, εργασίες, κατασκευές,
ζωγραφιές, πληροφορίες για εκπαίδευση / ειδική εκπαίδευση. 
oikade ΟΙΚΑΔΕ
Ένα εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Τράπεζας Κύπρου που τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας της Ελλάδας και της Κύπρου και του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας με  στόχο την ενίσχυση της πολιτισμικής και γλωσσικής ταυτότητας των Ελλήνων. Θησαυρός γνώσεων,  παιχνίδια,   κατασκευές, ψυχαγωγία κ.ά.

ergasies
Βιβλιοθήκη Εργασιών Ελληνικών Σχολείων
Εδώ οι μαθητές μπορούν να δουν δημοσιευμένες εργασίες σχολείων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

ethniko_theatro Εθνικό Θέατρο: Ψηφιοποιημένο Αρχείο
Το Ψηφιοποιημένο Αρχείο του Εθνικού Θεάτρου περιλαμβάνει τις συλλογές του ΕΘ, από το 1932 έως το 2005, με σπάνιο  και  µερικές φορές µοναδικό υλικό. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται προγράµµατα των  παραστάσεων, αποκόµµατα  εφηµερίδων,  φωτογραφικό υλικό, ηχητικά  ντοκουµέντα (από το 1955), βιντεοσκοπήσεις (από το 1994) και μουσικές παρτιτούρες.

rainmakers Οι Βροχοποιοί
Το έργο Kids4Future στοχεύει στην ευαισθητοποίηση, τη διαμόρφωση θετικής συμπεριφοράς, την ανάπτυξη της γνώσης και την κατανόηση σχετικά με την ενεργειακή χρήση και τις περιβαλλοντικές της συνέπειες. Θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά εφόδια ώστε να είναι συνειδητοποιημένοι πολίτες όταν θα χρειαστεί να λάβουν αποφάσεις σχετικές με ενεργειακά θέματα στο μέλλον.